Boka DFG

Boka DFG till festival, riksårsmöte, kanske en motorvägsinvigning?

Pris

Den förlorade generationen är ett ideellt band utan vinstintressen. Vi tar alltså inte ut några vinster ur organisationen, men ser därför också att vi slipper gå med förlust. Vi räknar inför varje spelning en specifik kostnadskalkyl så att vi får det vi behöver för verksamheten, men inte några vinster. Typiska saker vi kommer behöva ersättning för är resor, mat, boende och utrustning. När ni bokar oss pratar vi ihop oss om vad det kommer kosta. Beroende på avtal kan ekonomin hanteras på olika sätt. Vi har F-skatt sedel om ni önskar betala via fakura eller om ni vill bokföra själva kan vi skicka er kvitton.

Detta behövs för en spelning

Den förlorade generationen är ett i grunden väldigt flexibelt band som genom åren har spelat på många olika scener. Men då vi inte reser med bil utan med kommunala medel är vi för ljudförstärkning och scenljud beroende av utrustning på plats för spelningar som är utanför Uppsala. Vi tar med våra egna instrument och men ser gärna att ni som anlitar oss efter överenskommelse står för övrig utrustning. Följande behöver såleder fixas.

Till scenen

  • Trumset. Vi tar med egna cymbaler och pedaler men resten bör finnas på plats.
  • Elgitarrförstärkare. Modellen eller storleken är inte så viktig. Ni avgör om den behöver mickar eller lineas ut.
  • Basförstärkare till elbas och kontrabas. Samma sak här, ni avgör modell och om den ska lineas ut. (Vi spelar bara en av basarna åt gången).
  • En mikrofon för träblås. En SM58 eller liknande. Den använder vi sedan till allt ifrån saxofon till blockflöjt.
  • En mikrofon till dragspel.
  • 4st sångmikrofoner, typ SM58 eller liknande.
  • PA anläggning att koppla mikrofonerna till
  • Scenljus till scenen 7-8 personer.

Utljud

Vi önskar att volymen hålls nere i möjliga mån, då vi har sång och texter som mår bäst av det. Men självklart ska vi höras. Ni avgör om vi behöver ha medhörning eller inte. Ni står alltså för att lämplig PA anläggning finns på plats, inklusive mikrofoner.

Scenen bör rymma 8 musiker som ibland rör lite på sig. Vi ser gärna att det vid behov finns scenljus på plats då vi själva inte tar med det.

Vi tar med Cymbaler, trumpedaler och stockar, dragspel, träblås, elgitarr, elbas, kontrabas.